Safaripyöräilyt tulevat 20.8.2016

safaripyöräily

Safaripyöräilyt ovat Lähiruokasafarin tämän vuoden uutuus! Valitse sinua kiinnostava teema, tartu pyörää sarvista, ja lähde maistelemaan paikallisia herkkuja. Opastukset ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Herkuttelijan safaripyöräily 20.8. klo 10

Tervetuloa opastetulle pyöräreissulle lähiherkkujen äärelle! Maksuttomalla Herkuttelijan safaripyöräilyllä tutustumme suussa sulaviin Suojärven Suklaatilan tuotteisiin ja Peltomäki Campingissä tarjoiltaviin Taivalpohjan Angustilan antimiin.

Lähtö Keskustorilta, Vanhan kirkon edustalta klo 10. Safaripyöräilyn  pituus on noin 65 km. Opastuksesta vastaavat Kaupin Kanuunat ja Ekokumppanit.

Huom! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistään 19.8. klo 12 mennessä Matti Pollarille, matti.pollari@tampere.fi tai p. 040 800 7800. Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 pyöräilijää!

Oma pyörä, hyvä mieli ja vettä mukaan! Myös pyörälaukku tai selkäreppu voi olla tarpeen, mikäli haluat tehdä tuliaisostoksia esimerkiksi Suklaatilan valikoimista.

Suojärven Suklaatila
Peltomäki Camping

Mallasta ja Makkaraa -safaripyöräily 20.8. klo 14.15

Tervetuloa opastetulle pyörälenkille Pyynikin Käsityöläispanimolle! Mallasta ja Makkaraa -safaripyöräilyllä tutustumme käsityöläispanimon toimintaa ja tuotteisiin. Lisäksi makkara- ja olutmaistiaisia. Opastus on maksuton.

Lähtö Keskustorilta, Vanhan kirkon edustalta klo 14.15. Pyöräilyn kesto on noin 3 tuntia. Opastuksen hoitaa Matrocks. Pyörälenkin pituus on yhteensä 14 km, ja matkaa taitetaan leppoisalla vauhdilla.

Huom! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistään 19.8.  klo 12 mennessä Matti Pollarille, matti.pollari@tampere.fi tai p. 040 800 7800. Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 pyöräilijää!

Olutmaistelu maksetaan suoraan panimolle paikan päällä.

Oma pyörä, hyvä mieli ja vettä mukaan! Myös pyörälaukku voi olla tarpeen, mikäli haluat tehdä ostoksia panimomyymälässä.

Huomioithan, että jokaisen osallistujan on huolehdittava omasta ajokunnostaan. Safaripyöräilyn vetäjällä on oikeus ohjata pyöräilijä bussin/taksin kyytiin, mikäli osallistuja ei ole pyöräilykunnossa.

Pyynikin Käsityöläispanimo
Matrocks – Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja

Safaripyöräilyt järjestää Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke yhteistyössäNäsijärvireitin kanssa.

Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke saa saa rahoitusta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *