Muroleen maisemakierros

Maisemakierros seurailee Rantatien reittiä ja sopii yhden yön reissuksi hieman harjaantuneemmalle arkipyöräilijälle tai aktiivipolkijalle.
Päivämatkat ovat noin 70-80 kilometriä. Meno- tai paluumatkan voi taittaa myös Tarjanteen kyydissä, jos haluaa säästää energiaa ja istumalihaksia.

Puolimatkan krouvin majoitusta on tarjolla esimerkiksi Kurus B&B Hostellissa tai Niemi-Kapeen tilalla. Ravinnetasapainoa voi balansoida
vaikkapa Kurussa Lounasravintola Vänrikissä. Makeita tuliaisia voi hankkia evääksi tai nauttia paikan päällä Suklaatilalla.

Teiskossa taas Juhlaravintola & Country Bistro Maisan listalta löytyy valinnanvaraa laatutietoisemmankin polkijan makuun. Kämmenniemessä tuhdimpaankin proteiinipulaan tarjoaa konstailematonta helpotusta Kessan kahvila ja baari. Teiskon Viinin tarjonta kannattaa myös tarkastaa ennen viimeistä etappia tai heti reissun alkulämmittelyksi, kiertosuunnasta riippuen.

Pääosassa reissulla ovat ranta- ja maalaismaisemat, rauhalliset tiet ja leppoisa eteneminen. Ylöjärven puolella kannattaa katsastaa Kurun
Aunessillan ranta, joka on upea paikka pitää evästaukoa ja ihailla Paarlahtea, jota on tituleerattu pohjolan pisimmäksi sisämaavuonoksi.