Löytöretkeilijät haussa kesäksi 2016

Moro ja Ekokumppanit hakevat yhdessä kahta löytöretkeilijää seikkailemaan Näsijärvireitin ja toukokuussa avautuvan Pyhäjärvireitin maisemiin tulevana kesänä.

Löytöretkeilijän työnä on tehdä ennakkoluulottomia tutkimusmatkoja Pirkanmaan komeimpiin maisemiin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin ja piileviin aarteisiin. Matkalla maistellaan paikallisia herkkuja ja tutustutaan palveluihin, ihmisiin ja tarinoihin reittien varrelta. Matkaa taitetaan pääasiassa polkupyörällä mutta välillä loikataan myös Hopealinjan tai Runoilijatietä seilaavan Tarjanteen kyytiin. Reissuistaan retkeilijät raportoivat Aamulehden Moroon ja Järvireittien kanaville.

P1100978

Haussa on siis kaksi ulospäinsuuntautunutta, innostunutta ja innostavaa persoonaa, joilta luonnistuu niin kuvallinen kuin kirjallinenkin sisällöntuotanto ja sen inspiroiva hehkuttaminen sosiaalisessa mediassa. Huippukuntoinen aktiivipyöräilijä löytöretkeilijämme ei tarvitse olla, peruskunto sekä reipas annos seikkailevaa reissuintoa ja uteliaisuutta riittävät hienosti.

Ensisijaisena viestintäkanavana löytöretkeilijöille on Moro-lehti, mutta työsopimus tehdään Näsijärvireittiä ja Pyhäjärvireittiä pyörittävän Ekokumppanit Oy:n kanssa. Työpäiviä on keskimäärin kaksi viikossa 6.6.–31.7.2016. Työ on pääosin reissaamista pyörän selässä ja viestintäsisällön tuottamista näiltä matkoilta.

Autoedun sijaan tarjoamme löytöretkeilijöille työsuhdepolkupyörät. Kalustona ovat Pelago Bicyclesin mallistosta Airisto ja Hanko, joista matkaajat voivat valita alleen mieleisensä menopelin.

Luvassa on siis erinomaisen hauska seikkailukesä kahdelle huipputyypille.  Katso tarkemmat hakuohjeet Moron nettisivuilta ja laita paperit vetämään 22.4.2016 mennessä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *