Löytöretkeijähaku osa II – äänestä suosikkiasi!

Löytöretkeilijäkokelaiden joukosta on valikoitunut kuusi persoonallista ehdokasta loppusuoralle. Nyt sinä voit vaikuttaa, katso löytöretkeilijöiden hakuvideot ja esittelyt Moron sivuilta ja äänestä kenen seikkailuja halauaisit mieluiten kesän aikana seurata!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme vapaavalintaisen Näsijärvireitin Napakymppimatkan kahdelle hengelle, katso lisää alta! Matkan ajankohta sovitaan voittajan kanssa ja tarkempi retkiohjelma toimitetaan sen yhteydessä.

 

teisko

1 yö
Kulinaristinen seikkailu Tampereen Teiskoon, matkaa taitetaan pyörällä mennen tullen ja kilometrejä kertyy yhteensä noin sata. Yöpyminen idyllisessä maatilamajoituksessa, matkalla tutustutaan paikallisten viinien maailmaan, uimarantoihin ja lähiherkkuihin!

 

mänttä

1 yö
Reissu alkaa Tampereelta Serlachius-bussin kyydissä. Oma pyörä kannattaa ottaa mukaan, se on kätevä kulkupeli perillä. Vaihtoehtoisesti voi myös hypätä Serlachius museoiden Jopojen selkään. Mäntässä odottavat taideaarteet, Vilppulankosken kuohut ja moninaiset makunautinnot.

toriseva

1 yö
Tarjanne kuljettaa matkaajat leppoisalla tahdillaan kohti Virtain upeita maisemia. Omat pyörät mukaan laivaan, sen selässä iltaretki Torisevalle vie suoraan kansallistaiteilijoidemme inspiraation lähteille. Retken jälkeen maistuu iltapala Laivarannassa ja kunnon yöunet. Paluu seuraavana aamuna Tarjanteella.

 

helvetti

1 yö
Myös Helvettiin pääsee Tarjanteella mennen tullen, pyörät laivan kyytiin ja perillä pyöräretki kohti Helvetinkolua. Siellä voi upottaa hampaat villisian kylkeen, kummastella strutseja ja ihastua Euroopan top kymppiin kuuluvan kansallispuiston näkymiin. Kannattaa myös tarkastaa idyllinen kirjakauppakahvila Ruoveden keskustassa, laivaranta ja Runebergin vanhat kotikulmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *